/ /

Erőltetett poén cikkek

Jake Szymanski: Mike and Dave Need Wedding Dates / Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

2016. július 6. · írta

Ha egy esküvői vígjátékban ráadásul Zac Efron szerepel, akkor elvárható, hogy ezt kompenzálják valamivel az alkotók, mondjuk öniróniával vagy az átlagnál színvonalasabb humorral. Efron egyetlen vállalható filmben egyébként szerepelt már, a Rossz szomszédságban – lássuk, tud-e duplázni.

// kritika  // vígjáték, amerikai

Dennis Dugan: Grown Ups / Nagyfiúk

2010. augusztus 5. · írta

„Egyedül nem megy…” – hangzik a régi sláger. Nos, nem tudni miért, de a világ szinte bármely részén bevett szokás, hogy ha az ember egymaga nem jut előbbre, összefog más szakmabelivel, hogy együtt végre felérjenek a csúcsra. Nincs ez másképp Amerika korosodó vígjáték-sztárjainál sem, akik idén nyárra összeálltak a Nagyfiúk című produkció kedvéért. Sajnos, az eredmény szó szerint csak egy próbálkozás.

// kritika  // vígjáték, amerikai

Martin Csaba: Brooklyn

2010. február 9. · írta

Ha valaki pár szereplővel készít filmet egyetlen helyszínen, akkor számolnia kell azzal, hogy meglepő fordulatok és remek alakítások hiányában mozija unalomba fullad. A Brooklyn láttán kizárólag azon morfondírozik a néző, hogy mi mindent lehetett volna jobban megcsinálni ebben az érdektelenségbe fulladó darabban.

// kritika  // magyar, bűnügyi film