/ /

A.I. - Mesterséges értelem

(A.I. Artificial Intelligence)

Film

Színes , , , , 2001.


A.I. - Mesterséges értelem

A.I. Artificial Intelligence


,

, , , , ,

, ,


http://aimovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0212720/

Kritika a Filmtetten

Steven Spielberg: A.I. Artificial Intelligence / A.I. – Mesterséges értelem

· írta

Spielberg menetrend szerinti, hagyományosan a nyárutóra tervezett szenzációjához hosszú, sokat taglalt előtörténet kapcsolódik. Annyit harsogták, hogy jobb híján megjegyeztük: az A.I. éceszgébere maga Stanley Kubrick, aki – s adjunk hitelt Spielberg szavainak – gyakran csörgette fel álmából a sikergyáros filmcézárt, s számolt be neki mozgóképes terveiről.

Teljes A.I. - Mesterséges értelem kritika itt

Történet

A 21. század közepére az emberiség életét az új típusú, saját létükről is tudó komputerek teszik tökéletessé. Ezek a gépek segítenek átvészelni a természeti katasztrófákat: a sarki jégpáncélok megolvadását és a kontinensek parti területeinek víz alá kerülését is. A komputerek robotokat működtetnek, és ezek egyike, egy android a gépek evolúciójának új lépcsőfokára ér: alkotói érzésekkel ruházzák fel. A film az ő érzelmeinek fejlődéséről, és a körülötte élők reakcióiról szól, arról, hogy lehet-e a komputer-ember több, mint gép.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A.I. - Mesterséges értelem (A.I. Artificial Intelligence)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

steven spielberg, a.i. - mesterséges értelem előzetes, port, filmadatlap, film infó, a.i. artificial intelligence trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2001