/ /

Pokolba a szerelemmel

(Down with Love)

Film

Színes , , , 2003.


Pokolba a szerelemmel

Down with Love


,

, , , , , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt0309530/

Kritika a Filmtetten

Peyton Reed: Down with Love / Pokolba a szerelemmel

· írta

A Kate és Leopold kapcsán írott összeesküvés-elméletemet vegytiszta formában illusztrálja a Pokolba a szerelemmel című alkotás.

Teljes Pokolba a szerelemmel kritika itt

Történet

Barbara Novak (Renée Zellweger) egy botrányos női sikerkönyv írója, aki felköltözik New Yorkba a népszerűség reményében. Feminista kiskönyvében a lányokat lázadásra szólítja a férfiak ellen: szeretkezzenek úgy, ahogy a férfiak, vagyis többnyire szerelem nélkül. Catcher Block (Ewan McGregor) nagy playboy hírében álló, ravasz újságíró, akinek sztorit kell írnia az ifjú írónőről. Eleinte csak zavarba akarja hozni kérdéseivel Barbarát, de végül is ő jön zavarba a talpraesett teremtéstől! Mire Catcher észreveszi, hogy szerelmes, már késő? A film az 1960-as évekbeli szexi vígjátékoknak állít emléket, amelyekben az akkori sztárok, Rock Hudson és Doris Day enyelegtek stílusosan a rajongók kegyeiért.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Pokolba a szerelemmel (Down with Love)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

peyton reed, pokolba a szerelemmel előzetes, port, filmadatlap, film infó, down with love trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2003