/ /

Nincsen nekem vágyam semmi

(This I Wish and Nothing More)

Film

Színes , , 2000.


This I Wish and Nothing More

Nincsen nekem vágyam semmi


, ,

, , , , , , , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0243452/

Kritika a Filmtetten

Mundruczó Kornél: Nincsen nekem vágyam semmi

· írta

Ezt a filmet megelőzte a híre. A beavatottak, ahogy azt mostanában illik, már akkor kultuszt kiáltottak, amikor még senki sem látta, noha ezt aligha lehet pusztán szómágiával létrehozni. A témája – homoszexuális prostituáltak, vér és erőszak – ugyan kevéssé vonzó; noha divatos rágcsálnivaló a tömegnek, amely amúgy sem rendelkezik idevágó ismeretekkel (mint ahogy egyébként én sem). A februári Filmszemlén megkapta a legjobb elsőfilmnek járó díjat. Ezek után szinte csodálatra méltó, hogy a film sűrű szövésű, jó ritmusú, a helyi érdekességből egy általánosan érvényes atmoszférát teremteni képes munkának bizonyult, egy szemmel láthatóan nagyon tehetséges rendező első filmjének.

Teljes Nincsen nekem vágyam semmi kritika itt

Történet

Brúnó kettős életet él egy szerelmi négyszög kellős közepén. A vidéki idillből hetente kétszer a nagyvárosi prostik világába utazik. Mari, a szerelme, vidéken várja hétvégére. Ringó, a társa, hétfőtől péntekig ragaszkodik hozzá. Egy kuncsaftja a hét minden napján szereti őt. Brúnó eltéved a maga kavarta viharban. Hazudik, és káoszt teremt.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Nincsen nekem vágyam semmi (This I Wish and Nothing More)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    9/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

mundruczó kornél, nincsen nekem vágyam semmi, port, filmadatlap, film infó, this i wish and nothing more, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2000