/ /

Tágra zárt szemek

(Eyes Wide Shut)

Film

Színes , , , 1999.


Tágra zárt szemek

Eyes Wide Shut


,

, , , , , , , , ,

,


http://eyeswideshut.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0120663/

Kritika a Filmtetten

Stanley Kubrick: Eyes Wide Shut / Tágra zárt szemek

· írta

Stanley Kubrick nem olyan filmrendező volt, akit iskolákba, irányzatokba lehetne besorolni. Kubrick a populáris műfajokban mozogva, jelentős közönségsikerekkel a háta mögött is megőrizte szellemi és művészi függetlenségét, azaz nem ő ment a divat után, hanem inkább ő teremtette. Szerző volt a szónak a francia új hullám teoretikusai által használt értelmében, szerző, akit nem az aktuális tendenciák, hanem saját személyes kézjegye felől azonosíthatunk.

Teljes Tágra zárt szemek kritika itt

Történet

Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg. Ezen később összekapnak, és sorozatos kísértésekkel teszik próbára egymás iránti hűségüket. Amikor Alice elmondja, hogy lefeküdt egy szállodai portással, a férje úgy érzi, bosszút kell állnia. Billt magukkal sodorják az események, titkos csoport nyomára bukkan, ahol a szexualitás több mint játék az érzékekkel. Arthur Schnitzler kisregényének filmváltozata.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Tágra zárt szemek (Eyes Wide Shut)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 19 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

stanley kubrick, tágra zárt szemek előzetes, port, filmadatlap, film infó, eyes wide shut trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1999