/ /

Kapj el, ha tudsz

(Catch Me If You Can)

Film

Színes , , , , 2002.


Kapj el, ha tudsz

Catch Me If You Can


,

, , , , , , , , , , , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt0264464/

Kritika a Filmtetten

Steven Spielberg: Catch Me If You Can / Kapj el, ha tudsz

· írta

A mozgókép szereti a szélhámosokat. Hálás szereplők, nem kívánnak különösebb stilizációt, tetteik a dramaturgok verejtéke nélkül is viszik a sztori fonalát. Ha hősünk elég ügyes, szellemes és még motiváció is akad, a néző szimpátiája garantált. Higgyünk az amerikai álom krónikásainak.

Teljes Kapj el, ha tudsz kritika itt

Történet

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként, és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja előtt. A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket, és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt, és a hajsza folytatására kényszerítette.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    7/10 · 15 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

steven spielberg, kapj el, ha tudsz előzetes, port, filmadatlap, film infó, catch me if you can trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2002