/ /

Kegyetlen bánásmód

(Intolerable Cruelty)

Film

Színes , , , , 2003.


Kegyetlen bánásmód

Intolerable Cruelty


,

, , , ,

, , , , , , ,

,

,

, ,


http://www.intolerablecruelty.com/

http://www.imdb.com/title/tt0138524/

Kritika a Filmtetten

Joel Coen – Ethan Coen: Intolerable Cruelty / Kegyetlen bánásmód

· írta

Örök téma a szerelem – sugallják az első filmkockák. Különböző korok ruházatában vonulnak elénk a biedermeier rajzfigurák, cukornyilakkal felfegyverkezett angyalkák dongják őket körül. Jane Austen-korabeli hölgy alél puha heverőjén, vadászkalapos úr vési szerelmének nevét az angolpark fájába.

Teljes Kegyetlen bánásmód kritika itt

Történet

Miles Massey nagymenő Los Angeles-i válóperes ügyvéd. Sikerei csúcsán van: lenyűgöző az ügyfélköre, a pereit nagy arányban nyeri, a szakmában tisztelik, sőt, még egy kikezdhetetlen házasság előtti szerződést is elneveztek róla. Az élete mégis üres és unalmas. Miles ezért új kihívásokat keres. Ez pedig a gyönyörű Marylin Rexroth személyében érkezik, aki Myles egyik ügyfelének leendő ex-felesége, és egy magánnyomozó segítségével ki akarja forgatni a dúsgazdag férjét a vagyonából. Miles meghiúsítja az akciót, ám a nő nem hagyja annyiban a dolgot, ráadásul veszedelmesen csinos.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kegyetlen bánásmód (Intolerable Cruelty)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    7 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

ethan coen, joel coen, kegyetlen bánásmód előzetes, port, filmadatlap, film infó, intolerable cruelty trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2003