/ /

A United 93-as

(United 93)

Film

Színes , , , , 2006.


A United 93-as

United 93


, , , , , , , , , , , , ,

, ,

, , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt0475276/

Kritika a Filmtetten

Paul Greengrass: United 93 / A United 93-as

· írta

Híres kritikus poénkodik: annyira doku Paul Greengrass alkotása, hogy a légiirányítók szerepét nem színészek, hanem az érintettek játsszák. És hozzáteszi: az volna az igazi, ha az áldozatok is himself, herself módon jelenhetnének meg a stáblistán. Ennyit a jó ízlésről.

Teljes A United 93-as kritika itt

Történet

Ez a lebilincselő, provokatív dráma az utasokról, a személyzetről és a légiirányítókról szól, akik egyre fokozódó rettegéssel figyelték, amint a United Airlines 93-as járata a negyedik eltérített repülővé vált a legszörnyűbb terrortámadás napján, 2001 szeptember 11-én. Abban az alig 90 percben, amit a gép a levegőben töltött, a világ az erőszak új korszakába lépett. A filmesek az elátkozott gép fedélzetén és a földön történteket az utasok és a személyzet családtagjaival, repülésirányítókkal, a 9/11 bizottság tagjaival és más személyekkel készített interjúk alapján rekonstruálták tehetséges, ám javarészt ismeretlen színészek segítségével. A végeredmény egy valós időben játszódó, döbbenetes erejű krónika lett a modern és a régi világ pusztító erejű ütközéséről és a bátorságról, amely ebből a tragédiából született.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A United 93-as (United 93)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    10/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

paul greengrass, a united 93-as előzetes, port, filmadatlap, film infó, united 93 trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2006