/ /

Mamma mia!

Film

Színes , , , , 2008.


, , , , , ,

,

,


35 mm

http://www.mammamiamovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0795421/

Kritika a Filmtetten

Phyllida Lloyd: Mamma mia!

· írta

Volt egyszer egy ABBA, volt egyszer egy Beatles. A nagy együttesek sok lemezt adtak el egykor, most pedig filmeknek szereznek közönséget. Legalábbis erre a következtetésre jutottam, mivel nemrég két musical is legendás hírű együttesek zenéjét vette alapul.

Teljes Mamma mia! kritika itt

Történet

Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mamma mia!

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 12 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

phyllida lloyd, port, filmadatlap, film infó, mamma mia! trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008