/ /

Kedves Wendy

(Dear Wendy)

Film

Színes , , 2005.


Kedves Wendy

Dear Wendy


, , , , , , ,


http://www.dearwendythemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0342272/

Kritika a Filmtetten

Thomas Vinterberg: Dear Wendy / Kedves Wendy

· írta

„Kardtól vész mind ki karddal él.” Csábító ilyen idézettel kezdeni a Thomas Vinterberg rendezte Dear Wendy kritikáját, ugyanakkor félrevezető is, mert még azt sugallhatja, hogy itt egy jelentős filmről van szó, komoly morális tartalommal.

Teljes Kedves Wendy kritika itt

Történet

Nevenincs, idilli kisváros valahol a hegyekben. Dicket apja bányaszerencsétlenség során bekövetkező halála után a gondoskodó, de folyton gondterhelt színesbőrű házvezetőnő, Clarabelle neveli fel - a fiút az egész város jóravaló, kedves gyereknek tartja, aki a légynek se tudna ártani. Egy nap azonban Dick eseménytelen élete váratlan fordulatot vesz, amikor egy igazi lőfegyvert talál. A fegyver barátokat szerez Dicknek, akikkel titkos klubot alapít az ellentmondásosan hangzó "pacifizmus és fegyverek" jelszavával.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kedves Wendy (Dear Wendy)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

thomas vinterberg, kedves wendy előzetes, port, filmadatlap, film infó, dear wendy trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005