/ /

Macskafogó

(Cat City)

Film

Színes , , 1986.


Cat City

Macskafogó


, , , , , , , , , , , , , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0179955/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Az animációs film története 4/3.

· írta

A magyar animáció hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évekbeli műveit és művészeit a nemzetközi szakma ma is számon tartja és elismeri. A magyar alkotóműhelyek azonban inkább csak elindítani, mint megtartani tudták a hazai rajzfilmeseket, akik gyakran külföldön kamatoztatták tehetségüket. Így a magyar animáció nem tudta megőrizni nemzetközi, vezető pozícióját, nem tudott hosszú távon stílusteremtő maradni. Ennek ellenére a magyar animáció gazdag történelemre tekinthet vissza, a legínségesebb időkben is képes egyéni stílust megtalálva maradandót alkotni.

Teljes Macskafogó cikk itt

Történet

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Macskafogó (Cat City)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

ternovszky béla, macskafogó előzetes, port, filmadatlap, film infó, cat city trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1986