/ /

Sasszem

(Eagle Eye)

Film

Színes , , , 2008.


Sasszem

Eagle Eye


, , ,

, , , , , , , , , , , , ,

, , ,


http://www.eagleeyemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1059786/

Kritika a Filmtetten

D. J. Caruso: Eagle Eye / Sasszem

· írta

Két hete fut a mozikban az Eagle Eye, Magyarországon ez idő alatt megnézték vagy tizenháromezren. Szempontunkból ez persze nem jelent semmit – ajánlani csak azoknak tudnám, akik nem vágynak többre másfélórás popcorn-rágcsálós punnyadásnál. Hiába vernek szét és robbantanak fel ugyanis több száz autót D.J. Caruso filmjében, az adrenalinszint alacsonyan marad.

Teljes Sasszem kritika itt

Történet

Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztő történet halad, a két átlagemberből az ország két legveszélyesebb bűnözője lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Sasszem (Eagle Eye)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    4 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

d.j. caruso, sasszem előzetes, port, filmadatlap, film infó, eagle eye trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008