/ /

A nyolcadik utas: a Halál

(Alien)

Film

Színes , , 1979.


A nyolcadik utas: a Halál

Alien


,

, , , , , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0078748/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A horror története 3/4.

· írta

A horror a 70-es években készült kasszasikereknek köszönhetően fokozatosan átáramlott a fősodorba, egyre kevésbé volt szégyen A-kategóriás sztárnak szerepet vállalnia ilyen műfajú darabban. Ahogy egyre jövedelmezőbb üzletté vált, a horrorfilm többé nem lepukkant grindhouse-mozikban, hanem patinás filmszínházakban termelte nyereséget, hogy aztán ismét másodvonalba süllyedjen a 90-es évekre. Folytatjuk 12 évvel ezelőtt félbehagyott horrorfilm-történetünket.

Teljes A nyolcadik utas: a Halál cikk itt

Történet

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane (John Hurt) arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley (Sigourney Weaver) azonban nem törődik bele a halálba.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A nyolcadik utas: a Halál (Alien)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    9/10 · 35 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

ridley scott, a nyolcadik utas: a halál előzetes, port, filmadatlap, film infó, alien trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1979