/ /

Dolina (Az érsek látogatása)

Film

Színes , , 2006.


,

, , , , , , , , , , ,

, ,

,


http://www.szinhaz.hu/index.php?id=1952

http://www.imdb.com/title/tt0383064/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

38. Magyar Filmszemle – Budapest, 2007. január 30–február 6. – Játékfilmek

· írták: , , , , , , ,

Amerikai filmekbe illő temetésen ismerjük meg a főszereplőnőt, az egykori primadonnát, Szendrőy Hannát (Maja Komorowska), aki férje váratlan halála után egyedül marad egy budai villában.

Teljes Dolina (Az érsek látogatása) cikk itt

Történet

Bogdanski Dolina eldugott városka a Föld egy távoli szegletén, ahol a terror már átvette a hatalmat. Egykor jobb napokat látott, de most minden a pusztulás, a szegénység jegyeit viseli, még akkor is, ha lakói rendre megpróbálják kicsinosítani, hiszen magas rangú vendéget várnak: az Érseket. Helyette azonban a nyugati civilizációt, gyógynövényüzletét odahagyva Gabriel Ventuza érkezik meg, hogy bátyja utasítását követve kihantoltassa és hazaszállítsa édesapjuk, a híres embercsempész, Viktor Ventuza földi maradványait. A városkát irányító különös egyházi alakulat, a Helynökség hatalmasságai nem nézik jó szemmel az idegen érkezését. A fodrászat, Dolina egyik legfontosabb intézményének vezetője, Colentina Dunka veszi védőszárnyai alá Gabrielt, akibe azonnal belehabarodnak az érzéki fésülőasszonyok. A feladatot mégsem könnyű teljesíteni. Sokba kerül, ráadásul felbukkan Petrus is, Colentina féltékeny nevelt fia, aki mindent elkövet, hogy meghiúsítsa Gabriel tervét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Dolina (Az érsek látogatása)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    10/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

kamondi zoltán, port, filmadatlap, film infó, dolina (az érsek látogatása) trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2006