/ /

Csak szex és más semmi

(Just Sex and Nothing Else)

Film

Színes , , , 2005.


Just Sex and Nothing Else

Csak szex és más semmi


, ,

, , , , , , , , , , ,

,


http://www.csakszex.hu/

http://www.imdb.com/title/tt0402115/

Kritika a Filmtetten

Goda Krisztina: Csak szex és más semmi

· írta

Ha ez a film amerikai gyártmány lenne, az erős közepes kategóriájába tartozna. Jobbára a most oly népszerű szinglitörténetek sorába illeszkedve hozza azok alapkliséit, szükséges mellékszálait, és persze a boldog befejezést. Semmi új, semmi meglepő, hacsak az nem, hogy angol sorstársnőjétől eltérően a magyar hősnő nemcsak intelligens, hanem céljai is mások.

Teljes Csak szex és más semmi kritika itt

Történet

Dóra, a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi tanácsára hirdetést ad fel. És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész Tamás személyében, egy sikeres zeneszerző, egy kifőzdés török fiú, és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Csak szex és más semmi (Just Sex and Nothing Else)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 8 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

goda krisztina, csak szex és más semmi előzetes, port, filmadatlap, film infó, just sex and nothing else trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005