/ /

Szobafogság

(Pinprick)

Film

Színes , , 2008.


Szobafogság

Pinprick


, , ,

,

,

,

Kritika a Filmtetten

Daniel Young: Pinprick / Szobafogság

· írta

Főhősnőnk épp azon ügyködik, hogy nővé váljon, s ilyenkor jól szokott jönni az apa iránti olthatatlan vonzódás. Apa azonban nincs, szekrény viszont van. A Pinprick-kód feltöréséhez nem szükséges sem Da Vinci lángelméje, sem a 23-as, vagy épp az 1-es szám. Megfejtése során a négyjegyű PIN-kódból indulunk ki, a négyesből, amely átfonja titokzatos(kodó) történetünket.

Teljes Szobafogság kritika itt

Történet

Egy tinédzserlány egy férfit rejteget a hálószobája gardróbjában. Mióta apja elköltözött, kettesben él anyjával, aki nem ismeri a titkot. Eleinte a rejtegetett férfi elszórakozik a lánnyal, különböző játékszabályokat találnak ki és flörtölgetnek egymással, de lassan megunja a kislány gyerekes dolgait, és az anya kezdi érdekelni. Egy féltékenységi jelenet után kiszökik a szekrényből és egy ügyes csellel megkörnyékezi a lány anyját.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szobafogság (Pinprick)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    9/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

daniel young, szobafogság előzetes, port, filmadatlap, film infó, pinprick trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008