/ /

9 és 1/2 randi

(9 and a Half Dates)

Film

Színes , , , 2008.


9 and a Half Dates

9 és 1/2 randi


,

, , , , , , , , , , , , ,

,


35 mm

http://www.kilencesfelrandi.hu

http://www.imdb.com/title/tt1052342/

Kritika a Filmtetten

Sas Tamás: 9 és ½ randi

· írta

Volt egy hőskora a filmgyártásnak, amikor a filmekben kifogásokat kerestek, hogy pironkodva meg-megmutathassák egy-egy támogató egy-egy termékét. Sas Tamás és csapata továbblépett ezen az ódivatú magatartáson, és a reklámozáshoz csináltak egy jó kis ürügyet: egy filmet.

Teljes 9 és 1/2 randi kritika itt

Történet

Debreceni Dávid, az egykori író ma a média fenegyereke, a bulvárlapok sztárja. Világéletében körülrajongták a nők, minden vágyát teljesítették. Talán ez az oka, hogy képtelen elkötelezni magát. Ám egyik nap minden megváltozik: gazdag menyasszonya elhagyja, a luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli. Dávidnak sürgősen pénzre van szüksége. A kiadó vezetője ultimátum elé állítja: megkapja a pénzt, ha ír egy könyvet tíz nap alatt arról, miért van annyi magányos fiatal nő Budapesten? Tíz nap, tíz randi, tíz nő, és Dávid biztosnak hitt világa a feje tetejére áll.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

9 és 1/2 randi (9 and a Half Dates)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    2/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

sas tamás, 9 és 1/2 randi előzetes, port, filmadatlap, film infó, 9 and a half dates trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008