/ /

A hetedik kör

Film

Színes , , 2008.


, , , , , , , , , , , , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt1153105/

Kritika a Filmtetten

Sopsits Árpád: A hetedik kör

· írta

A gyermeki ártatlanság közhelyes jelképe sok különböző műfajú filmben lopta már be magát a közönség szívébe. A nagyszemű cseperedők sötét oldalait bemutató opusok rendszerint provokatívra és megdöbbentőre sikerülnek. Sopsits Árpád A hetedik kör című filmje is erre játszik rá. Azonban a gyermeki gonoszságról szóló munkája inkább meghökkentő tévés mű, mint provokatív mozidráma.

Teljes A hetedik kör kritika itt

Történet

A film az elmúlt években Magyarországon megtörtént, megmagyarázhatatlannak tűnő tragikus események motívumaiból építkezik. Elsősorban azt az atmoszférát kívánja bemutatni, amiben ezek a dolgok megtörténtek, megtörténhettek, egyfajta látleletet adva korunk összezavarodott lelkületéről. A történet a kamaszkorról, az élet és a halál különös megtapasztalásáról szól, amikor a gyermekekben szinte egyszerre ébred fel a szexuális- és a halálvágy.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A hetedik kör

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 47 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

sopsits árpád, port, filmadatlap, film infó, a hetedik kör trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008