/ /

Kelj fel, komám, ne aludjál!

(Wake Up, Mate, Don't You Sleep)

Film

Színes , , , 2002.


Wake Up, Mate, Don't You Sleep

Kelj fel, komám, ne aludjál!


,

, , ,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

, , , , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0351172/

Kritika a Filmtetten

Magyar Filmszemle 2004 – Információs vetítések szekció

· írta

Mostoha sors jut az információs blokkba sorolt alkotásoknak a Magyar Filmszemlén, mivel az nem képez egy jól definiált jellegzetességekkel rendelkező kategóriát, nagy költségvetésű játékfilmektől home video-szerű bohóckodásokon keresztül dokumentumfilmig minden belefér, ezért sosem lehet igazán tudni, mire várjon az ember. Talán éppen ezért időnként értékes felfedezéseket is lehet itt tenni.

Teljes Kelj fel, komám, ne aludjál! kritika itt

Történet

Állunk a pusztában, gatyánk lobog... Kapa és Pepe... Pepe!, gondoltad volna, hogy hadifogoly leszel a saját hazádban? ... Van aki a testből kipiszkálja a lelket. De ki van ott benn? Népi német SS, magyar baka, sárga csillagos zsidó, gimnasztyorkás orosz és a NATO katona egy biciklin hajt át a Lánchídon. Kelj fel komám, ne aludjál, elveszett a csengős bárány, Jancsó katonaköpenyben, Hernádi kalapban a bíróság előtt és kórházi ágyon, a T-34-es orosz tank orosz narancsot hoz és a bukott angyalok etetése tilos!

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kelj fel, komám, ne aludjál! (Wake Up, Mate, Don't You Sleep)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jancsó miklós, márton istván, kelj fel, komám, ne aludjál! előzetes, port, filmadatlap, film infó, wake up, mate, don't you sleep trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2002