/ /

Bibliothéque Pascal

Film

Színes , , 2009.


, , , , , , , , , , , , , , ,

,

, ,

,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0997035/

Kritika a Filmtetten

Hajdu Szabolcs: Bibliothéque Pascal

· írta

Hajdu Szabolcs a Fehér tenyérrel a konvencionálisabb narratíva irányába tett lépései után visszatér abba a színes, szürrealizmussal is kacérkodó világba, ami pl. már a Tamarát is egy markáns kézjegyű szerző egyedi filmjévé tette. Ráadásul a mit sem sejtő nézőt, aki azt várja, hogy egy újabb magyar filmet fog látni, az első nagy meglepetés már az első snittel együtt éri.

Teljes Bibliothéque Pascal kritika itt

Történet

Mona Paparu egyedül neveli hároméves kislányát. Egy külföldi utazás miatt a gyermeket a nagynénjénél hagyja. A nagynénitől a gyámhatóság elveszi a kislányt. Amikor Mona visszatér, a gyámhatóságon el kell mondania, mivel töltötte külföldön az idejét. A film utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának a története. Mona Paparu beszámolója.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Bibliothéque Pascal

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    8/10 · 133 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

hajdu szabolcs, port, filmadatlap, film infó, bibliothéque pascal trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009