/ /

Watchmen: Az őrzők

(Watchmen)

Film

Színes , , , , , , 2009.


Watchmen: Az őrzők

Watchmen


,

, , , , , , , , , , , ,

, ,

, , , ,


http://watchmenmovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0409459/

Kritika a Filmtetten

Zack Snyder: Watchmen / Az őrzők

· írta

...hanem a producerek. Gondoljuk csak végig! A 80-as évek végén Terry Gilliam azt mondta, a 12 részes graphic novel két órában megfilmesíthetetlen és csak egy 12 órás minisorozatként él meg. Az új évezredben Aronofsky és Greengrass is próbálkozott, de végül Zack Snyder bizonyíthatott, aki korán világossá tette, hogy a 300-ban elővezetett stílusát viszi tovább.

Teljes Watchmen: Az őrzők kritika itt

Történet

Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a "Végítélet Óra" - amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri - folyamatosan éjfél előtt öt percen áll. Amikor az egyik egykori társukat meggyilkolják, a kimerült, de még elszánt álarcos igazságosztó, Rorschach elhatározza, hogy leleplezi az összes múltbéli és jelenlegi szuperhős megölésére és lejáratására szőtt konspirációt. Amint kapcsolatba lép egykori bűnüldöző csapatával - nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandájával, akik közül csak egynek van igazi szuperereje -, Rorschach egy széleskörű és sokkoló összeesküvésre bukkan, amely kötődik a hősök közös múltjához és katasztrofális következményei vannak a jövőre nézve. A küldetésük, hogy őrizzék az emberiséget, de ki őrzi az Őrzőket?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Watchmen: Az őrzők (Watchmen)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    7/10 · 25 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

zack snyder, watchmen: az őrzők előzetes, port, filmadatlap, film infó, watchmen trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009