/ /

A miniszter félrelép

Film

Színes , 1997.


,

, ,

, , , , , , , , , , , ,

, , ,

,


http://www.datanet.hu/miniszter/

http://www.imdb.com/title/tt0119677/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A humor és a magyar film – Min is nevetünk mi, magyarok?

· írta

Ha a címben jelzett témák kapcsolatát akarjuk kutatni, látszólag joggal fordulnánk a magyar vígjátékhoz, mint ahhoz a műfajhoz, amely nevetésre ingerli közönségét. Nagyot fogunk azonban csalódni.

Teljes A miniszter félrelép cikk itt

Történet

Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának – de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális „kihívás” neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője.

Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A miniszter félrelép

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

kern andrás, koltai róbert, port, filmadatlap, film infó, a miniszter félrelép trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1997