/ /

De kik azok a Lumnitzer nővérek?

Film

Fekete-fehér , , 2005.


, , , , , ,

,

, , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt0499319/

Kritika a Filmtetten

Bacsó Péter: De kik azok a Lumnitzer nővérek?

· írta

Bacsó Péter szemmel láthatóan gondban van a rendszerváltás óta – filmjeiben nem képes sem igazán valós képet festeni a változásokról, sem alkalmazkodni az új elvárásokhoz.

Teljes De kik azok a Lumnitzer nővérek? kritika itt

Történet

A film két hőse, Olivér és Ficskó elkötelezett étteremkritikusok, akik szenvedélyesen harcolnak a konyhaművészet becsületéért és színvonaláért, vitriolos hangon ostorozzák a szakma kontárait és kufárait. A sértett vendéglősök bosszút esküsznek ellenük. Milicát, a talpraesett, tűzrőlpattant ifjú menedzser lányt bízzák meg: fedje fel a cikkeiket Lumnitzer nővérek álnéven publikáló szerzők kilétét, majd tegye őket ártalmatlanná. Vagy úgy, hogy egyszerűen megveszi a két kritikust, vagy úgy, hogy elcsábítja bájaival, vagy végső esetben elteszi őket láb alól. Elkezdődik a küzdelem a Lumnitzer nővérek és Milica között, mely különleges harci cselekmény sok mulatságos helyzetet, komikumot produkál.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

De kik azok a Lumnitzer nővérek?

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    1/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

bacsó péter, port, filmadatlap, film infó, de kik azok a lumnitzer nővérek?, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005