/ /

Spirit - A sikító város

(The Spirit)

Film

Színes , , , , , 2008.


Spirit - A sikító város

The Spirit


, , , , , , , , , ,

, ,

,


http://www.mycityscreams.com/

http://www.imdb.com/title/tt0831887/

Kritika a Filmtetten

Frank Miller: The Spirit / A sikító város

· írta

Hollywood még az aranyból is tud szart csinálni. A Sin City például igazi színaranyként ragyogott ki a képregény-adaptációk bizsuutánzatai közül. Igaz, hófehér vérben és citromságra gennyben tocsogott, de eredeti volt, vizuálisan és történetmesélésben egyaránt. Miller mester el is kezdte az aranyhatású műanyag blöffutángyártást, de tákolmányából sajnálatos módon kifelejtette a spirituszt.

Teljes Spirit - A sikító város kritika itt

Történet

Az igazi hősök megszületnek, meggyilkolják őket - aztán újra megszületnek. Ez történik Dennyvel (Gabriel Macht) is, akit kezdő rendőrként ölnek meg, majd visszatér a Szellemként, és tovább folytatja a megkezdett harcot Central City sötét erői ellen. Legfőbb ellensége Octopus (Samuel L. Jackson), - aki arról vált híressé, hogy mindenkit megöl, aki látta az igazi arcát - nem kisebb tervet forgat a fejében, minthogy az egész várost eltörli a föld színéről. Szellemnek kell szembeszállnia vele, feltéve ha túléli egy gyönyörű nő halálos csábítását.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Spirit - A sikító város (The Spirit)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    4/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

frank miller, spirit - a sikító város előzetes, port, filmadatlap, film infó, the spirit trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008