/ /

Álom.net

Film

Színes , , , 2009.


,

, , , , , , ,

, ,

,


http://xn--lom-dla.net/

http://www.imdb.com/title/tt1309000/

Kritika a Filmtetten

N. Forgács Gábor: Álom.net

· írta

Megfelelő előképek híján sem tartalom, sem stílus tekintetében nincs könnyű helyzetben az a rendező, aki magyar tinifilmet rendez. N. Forgács Gábor első nagyjátékfilmje a műfaj hazai jövőjének egyik lehetséges útja: az amerikai modell szolgai másolása.

Teljes Álom.net kritika itt

Történet

A gimi utolsó évei. Hát igen! Szerelem, barátság és rivalizálás dolgok, amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki. Regina az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki nem mellékesen csinos és gazdag. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy Hollywoodi álom? Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent: mit csinál egy pompon csapatkapitány egy konzervatív iskolában, ahol ő egy kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki csak távolságtartóan szemlél?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Álom.net

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    1
  • A látogatók szerint
    5/10 · 28 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

n. forgács gábor, port, filmadatlap, film infó, álom.net trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009