/ /

Angyalok és démonok

(Angels & Demons)

Film

Színes , , , , 2009.


Angyalok és démonok

Angels & Demons


,

, , , , , , , , , , , , ,

,

,

, ,

, , ,


http://www.angelsanddemons.com/

http://www.imdb.com/title/tt0808151/

Kritika a Filmtetten

Ron Howard: Angels & Demons / Angyalok és démonok

· írta

Emlékeztek még az itt éppen hónappal ezelőtt tárgyalt Fast and Furious történetére? Nos, ez a film is ugyanolyan, csak jó nők helyett ráncos bíborosokkal, gyors autók helyett poros könyvekkel és fatuskószerű főszereplő helyett… ja, az stimmel. Angyalok és démonok.

Teljes Angyalok és démonok kritika itt

Történet

Robert Langdont, a Harvard világhírű szimbólumkutatóját egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet – az Illuminátusok – bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen. Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Angyalok és démonok (Angels & Demons)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    3
  • A látogatók szerint
    7/10 · 12 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

ron howard, angyalok és démonok előzetes, port, filmadatlap, film infó, angels & demons trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009