A legnagyobb japán (Dai-Nipponjin)

A legnagyobb japán

Dai-Nipponjin

Big Man Japan

http://www.dainipponjin.com/index.html

http://www.imdb.com/title/tt0997147

Kritika

A diliház kapujában - Hitoshi Matsumoto: Dai-Nipponjin / A legnagyobb japán

Ha abból indulunk ki, hogy egyes internetes közösségek fórumain a „japán”, mint kategória, a tökéletesen abszurd, és nem egyszer gyomorforgató marhaságok gyűjtőhelyének szinonimája – utalva ezzel elsősorban a Japánból származó videók tömkelegére – akkor máris közelebb járunk a… mihez is?


2012-09-24- írta Józsa Péter

Olvasd el a kritikát

Történet

Kezdetben nem sejtenénk, hogy a cím az áldokumentumfilm riportalanyára vonatkozik, Daisatóra, a negyvenes átlagemberre, aki gyenge lábakon áll az emberi kapcsolatok és az önbizalom terén. Mégis ő „a legnagyobb japán”, aki szembeszáll a Japánt időről időre megszálló hatalmas szörnyekkel. Daisatót ilyenkor energiával töltik fel, amitől maga is óriás méretűre növekszik. A vállaira nehezedő felelősség szintén óriási, hiszen a mai világban az ő tevékenységét is nyomon követi a televízió… és Daisato nézettsége esik. Mindenek tetejébe egyre többen panaszkodnak a harcaival járó pusztítás miatt.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!