/ /

Sin City

Film

Színes és fekete-fehér , , , 2005.


,

, , , , , , , , ,

, ,


http://video.movies.go.com/sincity/

http://www.imdb.com/title/tt0401792/

Kritika a Filmtetten

Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino: Sin City / Sin City – A bűn városa

· írta

Rosszarcú szerelmes gyilkos, aki az igazság felderítése közben nem riad vissza némi csonkítástól, kínzástól és sok mészárlástól. Jóarcú gyilkos, akinek a harcos prostituáltak védelmében szeme sem rebben, ha éppen hulladarabolásra és egy „nagy büdös mészárlásra" kerül sor. Öregedő ex-zsaru, aki szívproblémája ellenére különösen kegyetlenül bánik kétszer is egy gyerekmolesztáló ivarszervével. És ezek még csak a jófiúk.

Teljes Sin City kritika itt

Történet

Üdvözlünk Sin Cityben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Fesztiválszereplések

  • 2005 – Cannes-i Filmfesztivál – Arany Pálma jelölés
Sin City

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    9/10 · 21 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

frank miller, robert rodriguez, port, filmadatlap, film infó, sin city trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005