Pad a parkban (Un banco en el parque)

Pad a parkban

Un banco en el parque

http://www.imdb.com/title/tt0226720

Kritika

Besegíteni a véletlennek - Augustí Vila: Un banco en el parque / Pad a parkban

A fiatal spanyol rendező, Agustí Vila Pad a parkban című filmje egy nagyváros (Barcelona) díszletei közé, nagyvárosi figurák uralta történetbe helyezi a véletlen erejének problematikáját.


2012-09-24- írta György Andrea

Olvasd el a kritikát

Történet

Juan és Teresa hat éves koruk óta ismerik egymást. Azóta felnőttek és összeköltöztek. Már két éve együtt jártak, amikor Teresa egy londoni ösztöndíjat nyer. Egy nappal indulása előtt Juan mondja ki elsőnek, hogy kapcsolatuknak vége. Úgy gondolja, legfőbb ideje valaki mást találnia, egy Teresánál felelősségtudóbb valakit. Juan „Miss igazi” keresésére indul. A feltétel azonban a véletlen találkozás – minden más előre kiszámítottnak és becsapásnak tűnne előtte. Így aztán minden délután ugyanabban az időben, ugyanabban a parkban, ugyanazon a padon ül. Hogy növelje esélyeit az „Igazi” megtalálására, minden este elmegy ugyanabba a bárba és ugyanannál az asztalnál ücsörög. Mígnem egyszerre találkozik Aliciával, a padon és Anával, a bárban.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!