/ /

Pad a parkban

(Un banco en el parque)

Film

Színes , , 1999.


Pad a parkban

Un banco en el parque


, , , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0226720/

Kritika a Filmtetten

Augustí Vila: Un banco en el parque / Pad a parkban

· írta

A fiatal spanyol rendező, Agustí Vila Pad a parkban című filmje egy nagyváros (Barcelona) díszletei közé, nagyvárosi figurák uralta történetbe helyezi a véletlen erejének problematikáját.

Teljes Pad a parkban kritika itt

Történet

Juan és Teresa hat éves koruk óta ismerik egymást. Azóta felnőttek és összeköltöztek. Már két éve együtt jártak, amikor Teresa egy londoni ösztöndíjat nyer. Egy nappal indulása előtt Juan mondja ki elsőnek, hogy kapcsolatuknak vége. Úgy gondolja, legfőbb ideje valaki mást találnia, egy Teresánál felelősségtudóbb valakit. Juan „Miss igazi" keresésére indul. A feltétel azonban a véletlen találkozás – minden más előre kiszámítottnak és becsapásnak tűnne előtte. Így aztán minden délután ugyanabban az időben, ugyanabban a parkban, ugyanazon a padon ül. Hogy növelje esélyeit az „Igazi" megtalálására, minden este elmegy ugyanabba a bárba és ugyanannál az asztalnál ücsörög. Mígnem egyszerre találkozik Aliciával, a padon és Anával, a bárban.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

agustí vila, pad a parkban, port, filmadatlap, film infó, un banco en el parque, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1999