/ /

Arthur király

(King Arthur)

Film

Színes , , , , , 2004.


Arthur király

King Arthur


, , , , , , , , , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt0349683/

Kritika a Filmtetten

Antoine Fuqua: King Arthur / Arthur király

· írta

Arthur király legendája, és a híres kerek asztal lovagjairól, az isten kardjáról, az Excaliburról, az ígéret földjéről, Camelotról és a hősi hadjáratokról szóló történetek az európai legendakincs világszinten egyik legismertebb mítoszkörét jelentik. Köszönhető ez természetesen annak a bűvöletnek (is), amelynek hatása alatt egy sor hollywoodi filmes ebből a legendakörből merítő, világsikerű alkotásokat dobott a mozikba. Kár, hogy az újabb és újabb feldolgozások egyre gyengébben sikerülnek, bizonyíték erre a legutóbbi, Antoine Fuqua-féle változat.

Teljes Arthur király kritika itt

Történet

Arthur a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére. Alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Rómába. Ám lovagjaival együtt még egy utolsó megbízást kell teljesítenie. Küldetése során ráébred, hogyha a hanyatló Róma elbukik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, valakire, aki nemcsak megvédi a szászoktól az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Arthurnak Merlin, a brit felkelők vezetője, valamint a gyönyörű és bátor Guinevere lesz a segítségére.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Arthur király (King Arthur)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    3
  • A látogatók szerint
    8/10 · 10 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

antoine fuqua, arthur király előzetes, port, filmadatlap, film infó, king arthur trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2004