/ /

A Da Vinci-kód

(The Da Vinci Code)

Film

Színes , , 2006.


A Da Vinci-kód

The Da Vinci Code


, , , , , , , , , ,

,

, ,

, ,


http://www.intercom.hu/honlapok/adavincikod/

http://www.imdb.com/title/tt0382625/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A Columbia stúdió története III.

· írta

A hetvenes évek végeztével a Columbia ázsiója tovább emelkedett, és anyagilag is egyre szilárdabb helyzetbe került. A stúdió óriási sikerekkel, A kék lagúnával, illetve két vígjátékkal (Dutyi dili, Bombázók a seregnek) nyitotta 80-as éveket. Az egyre biztosabb nyereségtermelést a bevásárlásra készülő Coca-Cola sem hagyhatta figyelmen kívül, és 1982. június 22-én felvásárolta az ekkor már Columbia Pictures Industries néven működő birodalmat.

Teljes A Da Vinci-kód cikk itt

Történet

A neves amerikai tudós, Robert Langdon éppen Párizsban tartózkodik, amikor az éjszaka közepén telefonon keresik. A Louvre egyik jól őrzött termében holtan találták a múzeum egyik kurátorát, és a rendőrség abban bízik, Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt: az áldozat mellett ugyanis érthetetlennek tűnő jeleket találtak. A tudós akarata ellenére viharsebesen keveredik bele az eseményekbe: szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni a kurátor kiismerhetetlen unokájával. Nemsokára rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei harcába keveredtek bele: a harc talán több száz éve tart, tétje pedig az a titok, melynek megfejtése talán a Párizson, Londonon, kalandokon, titkokon, gyilkosságokon keresztülvezető hosszú út végén várja őket.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A Da Vinci-kód (The Da Vinci Code)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    5/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

ron howard, a da vinci-kód előzetes, port, filmadatlap, film infó, the da vinci code trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2006