/ /

Az utolsó adás

(A Prairie Home Companion)

Film

Színes , , , , 2006.


Az utolsó adás

A Prairie Home Companion


,

, , , , , , , , , , , , ,

, , , ,

, ,


http://www.bacfilms.com/site/thelastshow/

http://www.imdb.com/title/tt0420087/

Kritika a Filmtetten

Robert Altman: A Prairie Home Companion / Az utolsó adás

· írta

Tavaly november huszadikán szomorú aktualitást kapott Az utolsó adás (eredetileg tervezett angol címe szerint: The Last Broadcast) – Altman utolsó filmjének bizonyult.

Teljes Az utolsó adás kritika itt

Történet

A Prairie Home Companion című film egy olyan rádiós varieté műsor színfalai mögé nyújt betekintést, amely képes volt a túlélésre a televízió korában. Meryl Streep és Lily Tomlin alakítják a Johnson testvéreket; Yolandát és Rhondát, egy country-duett két tagját, akik a vásári haknizásból emelkedtek ki, Lindsay Lohan pedig Meryl lányát, Lolát alakítja, aki esélyt kap a fellépésre a műsorban. Guy Noir-t Kevin Kline személyesíti meg, aki egy lecsúszott magánnyomozó és most a színfalak mögötti bejárat biztonságáért felel, illetve Dusty és Lefty szerepében Woody Harrelson és John C. Reilly látható egy éneklő cowboy műsorszám szereplőiként. Hozzájuk csatlakozik Virginia Madsen angyalként, és Tommy Lee Jones vagyis a Fejszés, továbbá Maya Rudolph a terhes kellékes és Keillor a sunyi műsorvezető, s már kész is a történet, mely a minnesotai St. Paulban játszódik egy esős szombat estén, amikor a rajongók özönlenek a Fitzgerald színházba, hogy megtekintsék a WLT rádió Prairie Home Companion című előadását, nem is sejtve, hogy a WLT-t megvásárolta egy texasi társaság és a ma esti lesz az utolsó előadás.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az utolsó adás (A Prairie Home Companion)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

robert altman, az utolsó adás előzetes, port, filmadatlap, film infó, a prairie home companion trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2006