/ /

Két szerető

(Two Lovers)

Film

Színes , , , 2008.


Két szerető

Two Lovers


,

, , , , , , , , ,

, ,

,


http://www.twoloversmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1103275/

Kritika a Filmtetten

James Gray: Two Lovers / Két szerető

· írta

Ahányszor nekifogok egy romantikusan drámai vagy drámaian romantikus kaliberű filmnek (ritkán), annyiszor éled fel bennem a jóhiszeműség oly rég elhalványult lángja: „ez most talán valami más lesz”. De soha nem lesz más, újra meg újra átvernek. Csak a PR-juk változik.

Teljes Két szerető kritika itt

Történet

A karizmatikus, de problémás Leonard egy szerelmi csalódást és öngyilkossági kísérletet követően visszatér a családi fészekbe. Miközben szülei aggódó tekintetének kereszttüzében próbálja összeszedni magát, két nővel is megismerkedik: Michelle, a gyönyörű, és rejtélyes szomszéd alaposan felkavarja a férfi körüli állóvizet. A másikuk Sandra, egy üzletember bájos és odaadó lánya, aki azon igyekszik, hogy megvásárolja családjának vegytisztító vállalkozását. A férfinak döntenie kell, hogy a vágy sürgető erejére, vagy a nyugalmat hozó szeretet szavára hallgasson. A háttérben pedig ott a veszély, hogy visszazuhan a szakadékba, amely korábban kis híján a vesztét okozta.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Két szerető (Two Lovers)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    5/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

james gray, két szerető előzetes, port, filmadatlap, film infó, two lovers trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008