/ /

Koccanás

Film

Fekete-fehér , , , , 2009.


, , , ,

,


16 mm

http://www.imdb.com/title/tt1229437/

Kritika a Filmtetten

Török Ferenc: Koccanás

· írta

A Moszkva tér rendezője új, izgalmas ösvényre terelte pályafutását, és bár filmje nem tökéletes, innovatív attitűdje mindenképp dicséretet érdemel. A Spiró György műve alapján készült, szinte fillérekből összehozott tévéfilm egyszerre méregerős társadalmi kórkörkép, szituációs játék, rendhagyó formai kísérlet és fájó görbe tükör.

Teljes Koccanás kritika itt

Történet

Kietlen útkereszteződés valahol Magyarországon, Kelet-Európában, vagy a világon bárhol. Hatalmas, zajos reggeli forgalom, majd egyszerre nagy csattanással és csörömpöléssel minden jármű leáll. Az útkereszteződésben a mai magyar – és nem csak magyar – társadalom jellegzetes figurái verődnek össze, a hajléktalantól a milliomosig, az építési vállalkozótól a menedzserig, a tisztviselőtől a rendőrökig, az idős, nyugdíjas házaspártól a fiatal szerelmesekig.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Koccanás

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    6/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

török ferenc, koccanás előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009