/ /

Fennsíkok csavargója

(High Plains Drifter)

Film

Színes , , 1973.


Fennsíkok csavargója

High Plains Drifter


, , , , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0068699/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A Universal stúdió története 3.

· írta

Noha a 60-as években még Alfred Hitchcock is a Universal rendezője volt, az amerikai moziközönség gyökeres megváltozása, valamint a stúdiófőnökök és a stúdiórendszer maradisága miatt bekövetkező általános recesszióból e cég sem maradhatott ki. Amikor viszont a 70-es években a „mozifenegyerekek” feltámasztották Hollywoodot, a reneszánsz számos pionírja – Coppolától Spielbergig – készített kasszasikereket a Universalnak.

Teljes Fennsíkok csavargója cikk itt

Történet

A titokzatos idegen úgy tűnik, pénzért árulja a pisztolyát: azért harcol, aki többet fizet neki. Amikor egy kisváros lakói felbérlik, hogy számoljon le az őket fenyegető banditákkal, azonnal igent mond. Senki sem sejti, hogy ezúttal nem érdektelen kívülálló. Van egy kis elszámolni valója a gonosztevőkkel, de a város lakóival is. A pokol érkezett vele a környékre.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Fennsíkok csavargója (High Plains Drifter)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    10/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

clint eastwood, fennsíkok csavargója előzetes, port, filmadatlap, film infó, high plains drifter trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1973