/ /

Alice Csodaországban

(Alice in Wonderland)

Film

Színes , , , , , , 1951.


Alice Csodaországban

Alice in Wonderland


, ,

, , , , , , , , , , , ,

, , , , , , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0043274/

Kritika a Filmtetten

Tim Burton: Alice in Wonderland / Alice Csodaországban

· írta

Tim Burton Alice csodaországban című filmje már nehezen szemlélhető rendezői kompromisszumként. Ugyan néhány haloványan felskiccelt alkotói motívum sem lenne elég, hogy életet leheljen Lewis Carroll Alice-történeteinek legújabb folytatásába, ám Burton filmje a látvány terén is gyengén teljesít, ami a direktor kevésbé sikerült darabjait szemlélve is új, meglepő fejlemény.

Teljes Alice Csodaországban kritika itt

Történet

Ki ne ismerné Lewis Carroll Alice Csodaországban című meséjének elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos Alice kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt. Walt Disney fantasztikus ecsetvonásai nyomán megtudhatjuk, ki a Fehér nyúl, aki mindig siet valahová, megismerkedhetünk a Kalapos gyíkkal, Borsos hercegnővel, teázhatunk Április bolondjával, összefuthatunk a Bolondos kalapossal, kalandokba keveredhetünk a Szívkirállyal, a Szívkirálynővel és bűvös kártyahadseregével.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) (1951)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    7/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

clyde geronimi, wilfred jackson, hamilton luske, alice csodaországban előzetes, port, filmadatlap, film infó, alice in wonderland trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1951