/ /

Mackótestvér

(Brother Bear)

Film

Színes , , , , , 2003.


Mackótestvér

Brother Bear


,

, , , , , , , ,

, , , ,

, , , , , , , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt0328880/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Disney-alkotások 2000–2009 között 1.

· írta

1937-ben a Hófehérke és a hét törpével elindult a Disney-csodák sorozata. A Walt Disney Company rajzfilmjei egy szempillantás alatt a világ első számú kedvenceivé váltak. Hófehérke, Miki egér, Donald kacsa, Pán Péter és társai átélhetővé tették a csodákat, meséssé varázsolták a gyerekek mindennapjait, és nem utolsósorban szeretetre és kedvességre tanították őket. Hosszú évtizedek után a varázslat, némi átalakítással, még mindig működik.

Teljes Mackótestvér cikk itt

Történet

A jégkorszak végén járunk, 10000 évvel ezelőtt, valahol a Csendes-óceán északnyugati partján. Megismerkedünk három fiútestvérrel, a törzs varázserejű bölcsével és persze néhány medvével. A lélegzetellálítóan izgalmas mesében egy Kenai nevű fiatalember hihetetlen kalandjait követhetjük nyomon, aki miután sikeresen megküzd egy számára gyűlöletes lénnyel, a medvével, maga is medvévé változik. Új helyzetében Kenai másnak kezdi el látni a világot. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi, tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mackótestvér (Brother Bear)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    10/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

aaron blaise, robert walker, mackótestvér előzetes, port, filmadatlap, film infó, brother bear trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2003