/ /

Alvin és a mókusok 2.

(Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel)

Film

Színes , , , , , 2009.


Alvin és a mókusok 2.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel


, ,

, , , , , , , , ,

,

, ,


http://www.munkyourself.com/

http://www.imdb.com/title/tt1231580/

Történet

A három mókus, Alvin, Simon és Theodore már bebizonyította, hogy az igazán jó zenésznek nemcsak a hallása tökéletes: a szíve is jó, és sosem mond nemet egy új kalandra - az már csak a ráadás, ha kicsi, szőrős és fogával töri fel a diót. Egy sajnálatos baleset során Alvin leteríti barátjukat és producerüket, Davidet, így a trió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei: a három kis barát kénytelen beiratkozni a helyi iskolába. A suli azonban csupa új veszélyt jelent: a rocksztárok kénytelenek szembenézni a lecke meg a sport kihívásaival, majd megküzdeni a legnagyobb problémával - a lányokkal. A színen ugyanis feltűnik egy három csinos mókuslányból álló együttes - a trió korábbi, gonosz menedzsere belőlük akar sikercsapatot faragni. Még szerencse, hogy előbb-utóbb az ellenfelek rájönnek: mindig jobb együtt zenélni, mint külön!

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Alvin és a mókusok 2. (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    7/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Címkék

betty thomas, alvin és a mókusok 2. előzetes, port, filmadatlap, film infó, alvin and the chipmunks: the squeakquel trailer, videó, film, történet, story, magyarul, online, 2009