/ /

Csibefutam

(Chicken Run)

Film

Színes , , , , 2000.


Csibefutam

Chicken Run


,

, ,

, , , , , , , , ,

,

, ,

,

, ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0120630/

Kritika a Filmtetten

Peter Lord - Nick Park: Chicken Run / Csibefutam

· írta

Ha létezik dolog, aminek a hollywoodi rajzfilmesek híján vannak – miközben dúskálnak a pénzben, a busásan alulfizetett kelet-európai munkaerőben, a gigabájtokban és a tradícióban –, bizonyosan az ízlés az.

Teljes Csibefutam kritika itt

Történet

A zord szögesdrótok mögött csaholó vérebek, nyomukban a gyanakvó gazda. Nincs menekvés. Vagy mégis? A baromfiudvar tollas foglyai nem adják fel. A talpraesett Rozsda vezetésével újabb és újabb szökési tervet kovácsolnak. De a kísérletek sorra kudarcba fulladnak, mígnem egy nap eljön a szabadság hírnöke! Egy amerikai kakas süvít át a kerítés fölött, és nyekken nagyot az etetővályúban. A felbolydult tyúkok a megmentőjüket látják az égből pottyant jövevényben, és arra kérik, tanítsa meg őket repülni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Csibefutam (Chicken Run)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

nick park, peter lord, csibefutam előzetes, port, filmadatlap, film infó, chicken run trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2000