/ /

Terminátor 2. – Az ítélet napja

(Terminator 2: Judgment Day)

Film

Színes , , , , 1991.


Terminátor 2. – Az ítélet napja

Terminator 2: Judgment Day


,

, , , ,

, ,

, , , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0103064/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Gondolatok a rendezői változatokról 2.

· írta

A digitális filmforgalmazás elvárt piaci aspektusa lett, hogy a moziban vetített közösségi élményt valamiféle kiegészítés érje. A forgalmazástól és a forgatott anyagtól függően ezeknek a kiegészítéseknek (director’s cut, special edition stb.) eltérő a színvonala és tartalma. Ám ez nem jelenti azt, hogy tényleg nincsenek olyan verziók, amiket nem érdemes újranézni vagy újravásárolni.

Teljes Terminátor 2. – Az ítélet napja cikk itt

Történet

1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború. Ennek a háborúnak 3 milliárd áldozata volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal kell szembenézzen: a gépek elleni háborúval. S most a Skynet gépei egy új Terminátort terveztek, aminek csak egyetlen feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét. S minthogy a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában pusztítsa el. Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre. S ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben, aminek az a feladata, hogy megvédje az ifjú John Connort. John Connor tehát tinédzser még, amikor életében megjelenik a két Terminátor, hogy végzetes összecsapásban számoljanak le egymással.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Díjak

  • BAFTA-díj (1992): Legjobb vizuális effektusok, Legjobb hang
  • Oscar-díj (1992): Legjobb vizuális effektusok, Legjobb hangeffektusok, Legjobb hang, Legjobb smink és maszk

Egyéb

Terminátor-filmek:

Terminátor 2. – Az ítélet napja (Terminator 2: Judgment Day)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    10/10 · 23 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

james cameron, terminátor 2. – az ítélet napja előzetes, port, filmadatlap, film infó, terminator 2: judgment day trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1991