Pokoli édenkert
David Twohy
2009
Pokoli édenkert

A Filmtett szerint: 4 10 1

4

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Pokoli édenkert

Színes, amerikai, 98 perc, 2009
Magyar cím
Pokoli édenkert
Eredeti cím
A Perfect Getaway

Történet

Cliff (Steve Zahn) és Cydney (Milla Jovovich) már mindent elterveztek. Épp Hawaiira tartanak, a nászutasok paradicsomába és alig várják, hogy átadják magukat a kalandnak egy csodálatos szigeten. Az eldugott túraösvényeken más párokkal is összefutnak. Kale (Chris Hemsworth) és Cleo (Marley Shelton) majd Nick (Timothy Olyphant) és Gina (Kiele Sanchez) is az ő útjukat járja, amikor néhány rémült túrázótól értesülnek róla, hogy pszichopata gyilkosok ismét brutálisan meggyilkoltak egy nászutas párt a szigeten. Távol a civilizációtól és segítségtől mindenki egyre gyanúsabb. A pattanásig feszült hangulat, a nyomasztó atmoszféra és a sűrűsödő, nyugtalanító előjelek földi pokollá változatják az édenkertet. Idővel mindenkinek már csak egyetlen célja marad: a túlélés.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Teljes értetlenség – David Twohy: A Perfect Getaway / Pokoli édenkert

Vannak azok a fajta akció-thrillerek, amiken látszik a próbálkozás, hogy valami tökös dolgot hozzanak össze, de az Istennek sem sikerül. David Twohy-nak is csak egyszer (Pitch Black) jött össze, többé-kevésbé. Új filmjében nagyon igyekszik, hogy olyan színvonalas thrillert prezentáljon, ami ha mást nem is, legalább remek szórakozást kínál. Az eredmény viszont a teljes értetlenség.

Kritika, 2010. január 25. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Pokoli édenkert

Pokoli édenkert

Színes thriller, 98 perc, 2009

Rendező:
Szereplők: , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

4

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat