/ /

Kilenc

(Nine)

Film

Színes és fekete-fehér , , , , 2009.


Kilenc

Nine


, ,

,

, , , , , , , , , , ,

,

, , ,

, , ,


http://nine-movie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0875034/

Kritika a Filmtetten

Rob Marshall: Nine / Kilenc

· írta

Ez a film akkor teljesítené küldetését, ha látványos bukás lenne. Félreértés ne essék, a Nine igazán rossz film, de a tény, hogy a Chicagónál és a Gésa emlékiratainál rosszabbra sikerült, nem kelthet akkora feltűnést, mintha ugyanez Federico Fellinivel történt volna meg annak idején, aki 1963-ban, teljes bukásra számítva, még címet sem mert adni új filmjének, ezért – mivel kilencedik lett volna a sorban –, szerényen csak a 8 és fél címkével látta el.

Teljes Kilenc kritika itt

Történet

A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa (Fergie) és anyja (Sophia Loren) között.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kilenc (Nine)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    7/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

rob marshall, kilenc előzetes, port, filmadatlap, film infó, nine trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009