/ /

Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak

(Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)

Film

Színes , , , 2010.


Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief


, , , , , , , , , , , ,

, , , ,

, , ,


http://www.percyjacksonthemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0814255/

Kritika a Filmtetten

Chris Columbus: Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief / Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak

· írta

Chris Columbus új filmjével gyakorlatilag az általa rendezett Potter-filmek sorát folytatja. Az ezúttal választott regényciklusnak azonban nemcsak az alaptörténete nem követezetes, de a filmre adaptált változata sem tesz semmit hozzá a fantasy zsáneréhez, ráadásul kb. annyi szükségünk van még egy „középiskolások világába” ágyazott tini-fantasyre, mint az Avatar regényváltozatára.

Teljes Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak kritika itt

Történet

Ismerd meg önmagad - ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. Egy furcsa idegen rábeszéli anyját, hogy küldje el egy különös nyári táborba, ami nem más, mint a félistenek titkos kiképzőközpontja. Percy itt tudja meg, hogy ő igazából Poszeidón eltitkolt fia. A fiú a görög mitológia szereplői között találja magát, és kénytelen részt venni hadakozásaikban: őt küldik el, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámját, amit Hadész, az alvilág ura rejteget. Percy földön, égen és föld alatt üldözi a lopott villámot, közben nagyon jól szórakozik a halhatatlanok között, és isteni szerencséje van: teljesíti a feladatát, eljut New Yorkba, ahol az Empire State Building tetején várja őt az istenek és emberek ura: Zeusz.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    8/10 · 15 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

chris columbus, villámtolvaj - percy jackson és az olimposziak előzetes, port, filmadatlap, film infó, percy jackson & the olympians: the lightning thief trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010