/ /

Aranypolgár

(Citizen Kane)

Film

Fekete-fehér , , 1941.


Aranypolgár

Citizen Kane


,

, , , , , , , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt0033467/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

DSLR-videózás I.: Gondold meg jól

· írta

Ez a kis útmutató-sorozat a DSLR-videózás technikai oldalát járja körbe, a kameraválasztástól a végső exportálásig, technikai szemmel. Végig fogjuk venni azokat az információkat, amelyeket operatőröknek ajánlott, segédoperatőröknek kötelező tudni ahhoz, hogy a rögzített kép a lehető legjobb technikai minőségű legyen.

Teljes Aranypolgár cikk itt

Történet

"Rózsabimbó" - ez az utolsó szava a palotájában magányosan haldokló milliomosnak, s ezen a nyomon indul el egy újságíró, hogy megfejtse e páratlan karriert befutott ember titkát. A főszereplő Charles Foster Kane, aki arra született, hogy nagy ember legyen. Egyszerű emberként indult, de kis szerencsével mindig felismerte a környezetében lévő lehetőségeket és képes volt azt saját hasznára fordítani. Újságjai voltak, rádióállomásai, a közvélemény kiszolgálója és befolyásolója volt. Kane története, aki alulról kapaszkodott fel és ezt "elfelejtette", egy csapásra mindent elveszített. Magányosan halt meg - pedig halhatatlannak tűnt -, és vele együtt gazdagsága, hatalma és dicsősége is.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Aranypolgár (Citizen Kane)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    9/10 · 13 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

orson welles, aranypolgár előzetes, port, filmadatlap, film infó, citizen kane trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1941