/ /

Rettegés foka

(Cape Fear)

Film

Fekete-fehér , , , , 1962.


Rettegés foka

Cape Fear


, , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0055824/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A film noir 3/3.

· írta

Bár a hivatalos nyilvántartás szerint Orson Welles 1958-as A gonosz érintése (Touch of Evil; fsz: Welles, Charlton Heston, Janet Leigh) című filmje egyszer s mindenkorra lezárta a fekete szériát, mind a mai napig találkozhatunk késői leszármazottaival. Az érdeklődés mind az alkotók, mind a nézők részéről változatlan, és semmi okunk azt hinni, hogy a noir népszerűsége, vonzereje a jövőben csökkenne.

Teljes Rettegés foka cikk itt

Történet

Max Cady (Robert Mitchum) nyolc évet töltött börtönben, és amikor végre kiszabadul, volt ügyvédjén, Sam Bowden-en (Gregory Peck) akarja számon kérni élete elvesztegetett éveit. Cady terrorizálni kezdi az ügyvéd családját, és mivel a hűvösön megtanulta meddig mehet el áldozatai zaklatásában, a rendőrség nem tehet semmit. De vajon lesz-e a hidegvérű férfinak elég akarata és ereje, hogy megálljon bosszúja végső fázisa előtt?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Rettegés foka (Cape Fear)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

j. lee thompson, rettegés foka előzetes, port, filmadatlap, film infó, cape fear trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1962