Gyilkos arany (Greed)

Gyilkos arany

Greed

http://www.imdb.com/title/tt0015881

Kritika

Dinók a kastélyban - J.A. Bayona: Jurassic World: Fallen Kindom / Jurassic World: Bukott birodalom

Az idei blockbusterszezon legkellemesebb meglepetése a Jurassic World: Bukott birodalom lehet: J.A. Bayona úgy hozza vissza a Jurassic Park óta imádott kellékeket, hogy közben több ponton merészen továbbírja a dinoszauruszos mítoszt.


2012-09-24- írta Gyöngyösi Lilla

Olvasd el a kritikát

Jobb félni és kicsit még meg is ijedni - Ari Aster: Hereditary / Örökség

Pár hónappal ezelőtt a Ghost Land és a Hang nélkül, most az Örökség bizonyította, hogy van remény arra, hogy ne csupán a legprimitívebb horrorfilmek jussanak el az ötlettől a gyöngyvászonig.


2012-09-24- írta Tóth Menyhért

Olvasd el a kritikát

Az ember, aki majdnem megölte a medvét - Terry Gilliam: The Man Who Killed Don Quixote / Az ember, aki megölte Don Quijotét

Terry Gilliam régóta várt problémás filmje parádésan indul, aztán egyre inkább lehervad a néző ajkáról a mosoly.


2012-09-24- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

McTeague, az egykori bányász, hivatalos engedély nélkül folytat fogorvosi gyakorlatot. Udvarolni kezd a törékeny Trinának, aki azonban házasságukban frigid marad, s perverz hajlam fejlődik ki benne a pénz iránt. A sorsjegyen nyert összeget féltékenyen kuporgatja azután is, hogy férje elveszti állását és egyre nehezebben élnek. Mindez végül gyilkosságba sodorja az egyre mélyebbre süllyedő, hirtelen haragú férfit, aki a kaliforniai Halálvölgybe menekül…

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!