A kaméliás hölgy (Camille)

A kaméliás hölgy

Camille

http://www.imdb.com/title/tt0028683

Kritika

A legmenőbb űrcsempészből unalmas akcióhős - Ron Howard: Solo: A Star Wars Story / Solo: Egy Star Wars-történet

A legrosszabb dolog, ami Han Solóval történhet, hogy semmilyenné teszik egy közepes űrakciófilmben. Jelentem, a Solo: Egy Star Wars-történet véghezvitte ezt a cseppet sem nemes küldetést.


2012-09-24- írta Polák Zsóka

Olvasd el a kritikát

Tesztoszterontás-bontás - Xavier Legrand: Jusqu'à la garde / Láthatás

A Láthatás azt ígéri, hogy egy család felbomlását és az elszenvedői megpróbáltatásait, illetve az egésznek az okait fogja boncolgatni, de nézőjét egy felületes, hatásvadászatra törekvő közhelyhalmazzal veri át.


2012-09-24- írta Németh Szabolcs Előd

Olvasd el a kritikát

A japán Erdély - Szono Sion: Tokyo Vampire Hotel

A borús időben tolongó vasárnapi tömeget semmi nem készíthette fel az elkövetkező két és fél órányi vérontásra. A bonchidai vetítés nyitóbeszéde alatt úgy tűnt, sokan nem is tudták, hogy a film jelentős harmadát kolozsvári helyszínek, kolozsvári színészhallgatók statisztálása, és a kolozsvári állami román színház színészének kókadt játéka fogja kitenni. A hosszasan vérző vászon előtti székek lassanként szabadultak fel.


2012-09-24- írta Iszlai József

Olvasd el a kritikát

Az emberfaj sárkányfog-vetemény - Kim Ki-duk: Human, Space, Time and Human

A koreai film fenegyereke nagyívű – és szokása szerint vériszamos – parabolát rendezett az emberi természetről és a társadalom működéséről. Akinek bírják az idegei (meg a gyomra), nézze meg; mégis az az érzésünk, hogy Kim Ki-duk ezúttal – főként néhány korábbi remeklésének ismeretében – túl sokat markolt és keveset fogott.


2012-09-24- írta Papp Attila Zsolt

Olvasd el a kritikát

Filmes maradékok szürke árnyalata - Bill Holderman: Book Club/ Könyvklub

Egy pár hete volt szerencsém részt venni a legújabb Bosszúállók-film szabadtéri, ingyenes vetítésén, ami során nagyjából azt történt, amire számíthatunk egy-egy díjmentes szuperhősfilm vetítésén: nagyjából a közönség fele 10 perc után felállt és távozott, látván, hogy ez nem pont nekik készült, de zéró lejért megérte megpróbálni. A Könyvklub ebből a szempontból tökéletes ellenfilmje lehetne a Végtelen háborúnak: akit a Marvel-film nem kötött le, jó eséllyel nagyjából erre számítva ült be a nézőtérre.


2012-09-24- írta Szabó R. Ádám

Olvasd el a kritikát

Történet

Marguerite, a gyönyörű nő prostituáltként keresi a kenyerét Párizsban. Armand nevű ismeretlen imádója pedig nap mint nap kaméliás csokrot küld neki. A férfi minden bátorságát összeszedve egyszer csak bevallja az asszonynak a szerelmét, és érzelmeik megállíthatatlanul összefonódnak. Ám Armand apja mindezt nem nézi jó szemmel, és a események tragikus fordulatot vesznek…

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!