/ /

Elemi ösztön

(Basic Instinct)

Film

Színes , , , 1992.


Elemi ösztön

Basic Instinct


, , , , , , , , , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt0103772/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A thriller műfajtörténete 3/3. (1980-tól napjainkig)

· írta

A thriller-műfaj a nyolcvanas-kilencvenes években a korábbi évtizedekben kijelölt két nyomvonalon fejlődik tovább: a pszichothrillerek sorozatgyilkosai kegyetlenebbek és népszerűbbek lesznek, mint valaha, a paranoia-filmek azonban megszelídülnek (vagy még félelmetesebbekké válnak? – nézőpont kérdése). A műfajpaletta pedig a korszakban további három fontos alműfajjal (erotikus thriller, neo noir, akcióthriller) bővül.

Teljes Elemi ösztön cikk itt

Történet

A San Fransisco-i night club tulajdonosát, Johnny Boz-t holtan találják az ágyában. Nick Curran nyomozó kapja meg az ügyet, aki ugyan ma már teljesen tiszta, de múltjában nagy szerepet kapott az alkohol és a kábítószer. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell, a titokzatos és kihívó regényírónő, aki Boz szeretője volt. Kiderül, hogy a gyilkosság pontos mása Catherine egyik könyvében leírt gyilkosságnak, Nick azonban nem tud ellenállni a nő vonzerejének.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Elemi ösztön (Basic Instinct)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

paul verhoeven, elemi ösztön előzetes, port, filmadatlap, film infó, basic instinct trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1992