/ /

A John Malkovich menet

(Being John Malkovich)

Film

Színes , , , , 1999.


A John Malkovich menet

Being John Malkovich


, , , , , , , ,

, , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0120601/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Az amerikai függetlenfilm története 6.

· írta

Ahogy az előző fejezetekben láthattuk, a függetlenfilm fogalma nem csak nehezen meghatározható, de viszonylagos és állandóan változó. Az anyagi függetlenség nem mindig hoz magával korlátlan alkotói szabadságot, az utóbbi pedig megvalósulhat akár stúdiókereteken belül is. S ha egy filmes mind pénzügyileg, mind kreativitásában meg szeretné őrizni szabadságát, komoly terjesztési problémákkal szembesülhet – és ritkán juthat el az ismertségig.

Teljes A John Malkovich menet cikk itt

Történet

Craig Schwartz (John Cusack) élete egy rakás szerencsétlenség. A tehetséges utcai bábművész lába alól kicsúszott a talaj: New York túl kicsi ahhoz, hogy helyet találjon benne művészetének, tízéves házassága pedig Lotte-val (Cameron Diaz) enyhén szólva kifáradt. Se pénz, se szerelem, se kiút. A rendkívüli kézügyességgel megáldott Craig kényszerből elfogad egy monotonnak ígérkező iratrendezői állást a LesterCorp nevű cégnél, amely egy manhattani felhőkarcoló hét és feledik emeletén található. Egy véletlen folytán a szekrény mögött egy rejtekajtóra lesz figyelmes, amely mögött egy sötét alagút tátong. Miután bemászik, valósággal magába szippantja az átjáró, és hihetetlen sebességgel zuhan. Aztán hirtelen éles fény, és Craig felfedezi, hogy átlépett egy portálon, amely nem mindennapi élménnyel ajándékozza meg: bejutott John Malkovich agyába. Pontosan negyed óra után azonban a város melletti körgyűrű mellett találja magát kihajítva. A bizarr utazásra rákap Craig szexuálisan túlfűtött kolléganője, Maxine (Catherine Keener), aki rögtön üzletet lát a dologban. Kétszáz dollárért árulnak egy John Malkovich menetet.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A John Malkovich menet (Being John Malkovich)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

spike jonze, a john malkovich menet előzetes, port, filmadatlap, film infó, being john malkovich trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1999