/ /

Acéllövedék

(Full Metal Jacket)

Film

Színes , , , 1987.


Acéllövedék

Full Metal Jacket


, ,

, , , , , , , ,

,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0093058/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A vietnami háború az amerikai filmben 3.

· írta

Minden korszaknak megvan a maga politikája, minden politikának a maga háborúja – és minden háborúnak a maga filmes világa. Sorozatunk utolsó részében Oliver Stone trilógiájáról, Kubrick alapművéről, és ennek a mára nosztalgikussá vált filmes világnak a lassú kikopásáról lesz szó.

Teljes Acéllövedék cikk itt

Történet

Igazi szupercsapatot láthatunk akció közben Stanley Kubrick kitűnő filmjében, amelynek tárgya a vietnami háború és az a folyamat, amely során a katonák lassan elvesztik emberi mivoltukat és gyilkológépekké válnak. Hőseink egy kőkemény kiképzőtábor kellős közepén találják magukat, ahol egy állati kegyetlenségű őrmester veszi őket kezelésbe, aki pitbullagyával pusztán háborús nyersanyagot lát a kiképzendő újoncokban.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Acéllövedék (Full Metal Jacket)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 26 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

stanley kubrick, acéllövedék előzetes, port, filmadatlap, film infó, full metal jacket trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1987